top of page

Stralend het nieuwe seizoen in: zwangerschapsoutfits voor de lente!

Bijgewerkt op: 27 feb.

Nee, ik ben niet zwanger én ik heb ook nog geen baby. Wat ik wel heb? Smaak! Althans, dat hoop ik. Ik help je graag aan een stijlvolle én comfortabele zwangerschapsgarderobe voor de lente. Ontdek mijn favoriete stijlen om jezelf tijdens deze bijzondere periode te omhullen in moeiteloze en modieuze zwangerschapsoutfits die perfect passen bij het lenteseizoen.


A dress to impress

Kies voor zwierige, lichte jurken gemaakt van ademende stoffen zoals katoen of linnen. Maxi-jurken met bloemenprints of pastelkleuren zijn perfect voor een lente-look. Denk ook aan wikkeljurken die de groeiende buik accentueren en tegelijkertijd comfortabel zijn. Check deze jurk van Veala bijvoorbeeld. Ziet er toch mega comfi out? En nóg leuker, ze hebben hem in allerlei verschillende kleuren! Super mooi als je het mij vraagt.

zwangerschapsoutfit

Plissé it is!

Ga voor een heerlijk plissé pakkie. Voelt als een joggingpak, maar kun je ge-ma-kke-lijk aan naar een restaurantje! De broek en top zijn te koop bij Asos.

zwangerschapsoutfit

Plissé-chic

Ik blijf nog even in de plissé-stijl. Want, ik kwam onderstaand plaatje tegen (eerste foto). Super stijlvol én staat prachtig tijdens de zwangerschap zoals je ziet! Plissé/plooirokken zijn er in overvloed. Ik heb er even twee voor je gezocht in deze stijl. Zie hier een hele mooie, gewoon te koop via bol.com. Én deze bruine versie van Sézane is ook echt super mooi als je het mij vraagt.

zwangerschapsoutfit

Salopette

Wil je voor een iets stoerdere look gaan? Ga dan voor een salopette/tuinbroek! Bekijk deze salopette/tuinbroek van Seraphine eens. Heel tof!

zwangerschapsoutfit

Ik hoop dat deze suggesties je hebben geholpen om je zwangerschapsgarderobe voor de lente op te frissen! Geniet van je zwangerschap in je prachtige outfits.


Liefs,

Jamie69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page